Alla inlägg den 13 september 2010

Av Yvonne - 13 september 2010 21:30

  Tjenis

I lördags var vi och gjorde MH:et.Ziggy hjärtat var så duktig.Han fixade allt utom skotten som jag valde att hoppa över.

Han tyckte skrammlet var otäckt så nu får det tränas på höga o överraskande ljud.  För att inte lille plutten ska dra iväg.

Han vart rädd för skramlet men gick fram o undersökte med hjälp o stöd från oss.

Spökena     var läskiga men inte förrän de var väldigt nära.Han bara satt o tittade ända tills de nästan var framme där de vänder sig om.Då tysnade han och bestämde sig för att kolla vad det var för typer......jiha människor o det gillar jag.

Ni får gå in på SKK Hunddata senare o se resultatet.

Några av hans syskon var där oxå o de var med duktiga.

Det är så himla kul o träffa de andra syskonen för att se olikheterna.

Idag har vi varit på klubben o tränat ihop med 2 kompisar.

Det funkade efter en stund.I början kunde inte Ziggy förstå varför inte han fick springa o leka med de andras bollar utan bara vara med matte.Efter en stund var han mer fokuserad på mig.

Vi tränade inkallning där vi satte alla 3 hundarna jämte varandra o kallade in en i taget.

Det vart lite mycket för kompisarna så de drog iväg o lekte .Tro det eller ej men Ziggy satt kvar o tittade på mig.Min lille solstråle. 

Oj glömde berätta att vi var i stan i söndags på avslutning av en kurs vi gått.Vi testade på Rallylydnad.Det var kul men det var något i gräset som nästan alla hundarna reagerade på.Ziggy ville varken sitta eller ligga så numera är han omdöpt till Fjollan

Ikväll är det dags för tävlingslydnads kurs o det ska bli så kul. 

Vi hörs framåt veckan

Ovido - Quiz & Flashcards