Alla inlägg under september 2010

Av Yvonne - 16 september 2010 21:18

  Wilma och matte Susanne   Ziggy o jag   Doris o matte Inger   Rassel o matte Ingrid   Elis o matte Kristina   Doris med brorsan o husse ?   Mina två älsklingar...Ziggy o Roger....ni får gissa vem som är vem :)     Så här avslappnad är Ziggy på jobbet........därför han får så dålig lön   Hela lydnadsgänget från Aussielägret   Ziggy tycker så mycket om vår instruktör Katja så han kramar henne lite våldsamt   Platsläggnings träning på lägret   Katja den tappra tar sig fram efter att halkat på gräset...stackarn   Mer platsläggning....så duktiga   I väntans tider utanför akuten i Alingsås...Ziggys ser medlidande ut   men ok om jag sitter fint här så kanske jag får en godis           Ziggys brorsa Rossi så fin han är   min lille pudding         Oss bröder emellan         

Av Yvonne - 13 september 2010 21:30

  Tjenis

I lördags var vi och gjorde MH:et.Ziggy hjärtat var så duktig.Han fixade allt utom skotten som jag valde att hoppa över.

Han tyckte skrammlet var otäckt så nu får det tränas på höga o överraskande ljud.  För att inte lille plutten ska dra iväg.

Han vart rädd för skramlet men gick fram o undersökte med hjälp o stöd från oss.

Spökena     var läskiga men inte förrän de var väldigt nära.Han bara satt o tittade ända tills de nästan var framme där de vänder sig om.Då tysnade han och bestämde sig för att kolla vad det var för typer......jiha människor o det gillar jag.

Ni får gå in på SKK Hunddata senare o se resultatet.

Några av hans syskon var där oxå o de var med duktiga.

Det är så himla kul o träffa de andra syskonen för att se olikheterna.

Idag har vi varit på klubben o tränat ihop med 2 kompisar.

Det funkade efter en stund.I början kunde inte Ziggy förstå varför inte han fick springa o leka med de andras bollar utan bara vara med matte.Efter en stund var han mer fokuserad på mig.

Vi tränade inkallning där vi satte alla 3 hundarna jämte varandra o kallade in en i taget.

Det vart lite mycket för kompisarna så de drog iväg o lekte .Tro det eller ej men Ziggy satt kvar o tittade på mig.Min lille solstråle. 

Oj glömde berätta att vi var i stan i söndags på avslutning av en kurs vi gått.Vi testade på Rallylydnad.Det var kul men det var något i gräset som nästan alla hundarna reagerade på.Ziggy ville varken sitta eller ligga så numera är han omdöpt till Fjollan

Ikväll är det dags för tävlingslydnads kurs o det ska bli så kul. 

Vi hörs framåt veckan

Av Yvonne - 6 september 2010 21:45

Hej alla !

Nu är Ziggy röntgad och resultatet blev friröntgad   

Det känns så skönt att vi kan hoppa o skutta utan att fundera.

I helgen var vi ju på läger och det var så himla kul.Vi lärde oss massor och fick lära känna så mycket trevliga människor.Det är synd att de bor så långt bort.

Instruktören Katja var helt fantastisk.

Nu ska vi köra på med inlärning av Rutan / inkallning med ställande / + en massa annat.

Tisdag kväll ska vi börja en tävlingslydnadskurs vilket oxå ska bli så kul.

På lördag ska vi göra MH   hoppas det går bra.

Jag kommer att skriva mer om lägret och lägga in bilder men har just nu lite dåligt med tid.

Jag ska bort med jobbet onsd-torsd så det får bli ev på sönd.


Ha det så länge !

Ovido - Quiz & Flashcards